HATAY / ALTINÖZÜ - Altınözü Enek İlk Umut Ortaokulu

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Başvuru ve Sınav Giriş Yeri Bilgileri

Sınav giriş yerinize aşağıdaki linkte yer alan internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Okulumuzun yeni binasının açılış töreni

Okulumuzda Yenilenen Sıra, Masa ve Sandalyeler

Kas

Okulumuzda Atatürk'ü Anma Günü Etkinlikleri...

Kas

Okulumuz öğrencilerine Altınözü Jandarma Trafik ekipleri tarafından  tarfik eğitimi verldi.

Kas

Okulumuzda Cumhuriyet Bayramı 100. yıl etkinlikleri büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

İlk Umut Derneğinin sponsorluğunda 8.sınıf öğrencilerimizin Anıtkabir ve Vehbi koç müzesi ziyareti ile ilgili Ankara gezisi. Bu gezi esnasında öğrencilerimizin her türlü masrafını üstlenen İlk Umut Derneği ile çalışanlarına ve Öğrencilerimize rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

İlk Umut derneği tarafından bütün öğrencilerimize kırtasiye malzemesi dolu okul çantası hediye edildi. İlk umut derneği ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.